Ga naar de inhoud

meest recent

      Ferguson: "Mourinho is enorme verbetering voor United"

       wo 6 juli 2016 06:45
      Sir Alex Ferguson ziet José Mourinho slagen bij Manchester United.
      Manchester United snakt naar een nieuwe landstitel en José Mourinho is daarvoor de juiste man op de juiste plaats volgens ex-trainer sir Alex Ferguson. "Het is de juiste club voor hem."

      Manchester United veroverde zijn laatste landstitel in 2013 onder sir Alex Ferguson. Zijn opvolgers - David Moyes en Louis van Gaal - konden de traditieclub niet meer naar de eerste plaats loodsen.

      Maar de aanstelling van José Mourinho is een stap in de goede richting volgens Ferguson, die 26 jaar aan het roer stond bij United. "Ik denk dat hij een enorme verbetering zal zijn voor de club."

      "Het was een foute beslissing van Mourinho om terug aan de slag te gaan bij Chelsea. Het is altijd moeilijk om ergens een tweede keer terug te keren."

      "Maar hij heeft ervaring, charisma en persoonlijkheid. Hij heeft twee keer de Champions League gewonnen (met Porto en Inter, red) en bezorgde elke club, waar hij aan het roer stond, een landstitel. Ik denk dat United de juiste club is voor hem en hij zal slagen."

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.