• home
 • video
 • pas verschenen

  Mourinho: "Zlatan krijgt bij United zijn grootste uitdaging tot nu toe"

  Mourinho en Ibrahimovic werkten al samen bij Inter Milaan.

  José Mourinho en Zlatan Ibrahimovic worden komend seizoen herenigd bij Manchester United. "Zlatan is Zlatan. Hij wint elk jaar, maar dit wordt de grootste uitdaging in zijn carrière."

  Mourinho werkte bij Inter Milaan al eens samen met Zlatan Ibrahimovic en denkt dat de Zweed ook de ideale spits is voor United. "Hij is 34, Marcus Rashford is 18. Als je dat optelt en dan deelt door twee heb je de ideale leeftijd voor een voetballer. Ze vullen elkaar dus perfect aan."

  "Zlatan is Zlatan. Hij wint elk jaar. Zijn records zijn eigenlijk ongelooflijk en zijn passie voor het spelletje is fenomenaal. Eigenlijk is het straf dat een man van zijn leeftijd en met zijn CV nu nog kiest voor wat de grootste uitdaging van zijn carrière wordt."

  "Dit is de grootste club waar hij tot nu toe voor gespeeld heeft in de beste competitie ter wereld."

  "Het is bijzonder om een speler te coachen en hem dan een paar jaar later bij een andere club terug te zien. Het is mooi omdat het betekent dat de relatie ook naast het veld goed zat. We zijn nu herenigd en ik ben ongelooflijk blij."