• home
 • video
 • pas verschenen

  Catania kondigt vertrek van Gillet naar Standard aan

  Gillet keert terug naar de Club waar zijn profcarrière begon.

  Calcio Catania heeft de transfer van Rode Duivel Jean François Gillet naar Standard aangekondigd. De 37-jarige Gillet werd vorig seizoen uitgeleend aan KV Mechelen, maar wordt nu definitief overgenomen door Standard. Gillet speelde tussen 1996 en 1999 al voor Standard.

  De transfer van Gillet naar Standard hangt al een tijdje in de lucht. GIllet is een oude bekende in Luik. Als jeugdproduct debuteerde hij in het seizoen '96-'97 in de eerste ploeg. Door de grote concurrentie speelde hij in totaal maar vier wedstrijden voor het eerste elftal van Standard.

  In 1999 verkaste Gillet naar Italië waar hij de kleuren verdedigde van onder meer Monza, Bari, Treviso, Bologna, Torino en Catania. Vorig seizoen keerde Gillet terug naar België. Na een verhuur aan KV Mechelen neemt Standard hem nu definitief over. Standard heeft het nieuws nog niet bevestigd.