• home
 • video
 • pas verschenen

  Thorgan Hazard's on fire: vier goals en drie assists in 45 minuten

  Wordt dit het seizoen van de jongere Hazard?

  Borussia Mönchengladbach is met een klinkende 15-0-zege aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen in de Bundesliga begonnen. Thorgan Hazard eiste een hoofdrol op met vier doelpunten en drie assists in de tweede helft.

  Net als onze eersteklassers bereiden ook de ploegen uit de Bundesliga zich voor op het seizoen met oefenwedstrijden tegen ploegen uit de lagere regionen. Borussia Mönchengladbach speelde zijn eerste wedstrijd tegen Rhede. Op zich niet bijzonder, maar dat was buiten de knalprestatie van Thorgan Hazard gerekend.

  De jongere broer van Eden werd na de rust in de ploeg gedropt en ontbond voor de ogen van 4000 fans zijn duivels. Hij trof maar liefst vier keer raak en strooide ook nog met drie assists. 

  Hij lijkt helemaal klaar om dit seizoen te schitteren en misschien opnieuw zijn plaats bij de Rode Duivels op te eisen?

  De wedstrijd van Thorgan Hazard: