• home
 • video
 • pas verschenen

  Krychowiak volgt coach Unai Emery naar Parijs

  De Poolse middenvelder keert zo terug naar de Franse competitie.

  De Pool Grzegorz Krychowiak speelt volgend seizoen bij PSG. Hij komt net als trainer Unai Emery over van Sevilla en tekent een contract van vijf jaar bij de Franse kampioen.

  Krychowiak was de voorbije weken met Polen actief op het EK. Het land werd in de kwartfinale uitgeschakeld door Portugal, maar de middenvelder kan zich nu troosten met zijn transfer. De 26-jarige Pool zette zijn handtekening onder een contract tot 2021 bij de club uit Parijs.

  Hij volgt zo het voorbeeld van Unai Emery, tot vorig seizoen zijn coach bij Sevilla, die enkele dagen geleden ook de overstap naar PSG maakte. "De mogelijkheid om opnieuw met Emery te werken, was natuurlijk een grote factor in mijn beslissing", vertelde Krychowiak.

  Hoeveel geld PSG betaalt heeft voor Krychowiak is niet bekend.

  We gokken dat dit nog niet het juiste rugnummer is: