• home
 • video
 • pas verschenen

  Charleroi trekt twee spelers aan

  Deze Zajkov huurde Charleroi het afgelopen seizoen al van Rennes.

  Sporting Charleroi heeft een drukke voormiddag achter de rug op de transfermarkt. Middenvelder Djamel Bakar komt over van Montpellier en verdediger Gjoko Zajkov wordt definitief aangetrokken van Stade Rennes.

  De 27-jarige Bakar kreeg zijn jeugdopleiding bij AS Monaco en verdedigde nadien de kleuren van Nancy en Montpellier. Hij tekent in het Stade du Pays de Charleroi een contract voor één seizoen, met een optie op nog een seizoen.

  Bakar heeft de dubbele nationaliteit Frans/Comorees. Hij gaf begin dit jaar te kennen voor de Comoren te willen uitkomen en speelde sindsdien al twee interlands.

  De 21-jarige Zajkov speelde het afgelopen seizoen al op huurbasis bij Charleroi en maakt nu de definitieve overstap van Stade Rennes. Hij tekende voor drie seizoenen. De Macedonisch belofte-international speelde de afgelopen jaargang in slechts in acht wedstrijden mee bij Charleroi.

  Tweets Mehdi Bayat: