Ga naar de inhoud

meest recent

      Dejaegere over teambuilding AA Gent: "Basis leggen voor de rest van het seizoen"

       wo 29 juni 2016 22:18
      De sfeer zit goed bij de mannen van AA Gent.
      Net als vorig seizoen vertoeven de spelers van AA Gent in de Ardennen voor een meerdaagse teambuilding. Brecht Dejaegere liet in Panenka! zijn licht schijnen over de stage. "Ik vind het persoonlijk heel belangrijk."

      Een teambuildingstage met de hele ploeg is hét stokpaardje van AA Gent-trainer Hein Vanhaezebrouck. 

      Net als vorig seizoen trok hij met zijn voltallige spelerskern, op de geblesseerde Brecht Dejaegere na, richting de Ardennen om er te werken aan de groepssfeer én de conditie. Ook nieuwe aanwinsten Dieumerci Ndongala en Jérémy Perbet waren van de partij.

      Stonden onder meer op het programma in Jupille: raften, fietsen en muurklimmen. De spelers gaven het beste van zichzelf. Vertaalt zich dat ook op het voetbalveld?

      Brecht Dejaegere, die nog steeds revalideert van een zware knieblessure liet in Panenka! zijn licht schijnen over het nut van een teambuildingstage. "Daar wordt de basis gelegd voor de rest van het seizoen."

      "Niet alleen qua teambuilding, maar ook fysiek en mentaal. De spelers worden gemixt en slapen nooit bij dezelfde persoon. Zo leert iedereen iedereen kennen. Ik doe het al zeven jaar en zal ook morgen nog naar Jupille trekken om de rest van het team te vervoegen."

      "Ik vind het persoonlijk heel belangrijk. We trainen in de voormiddag en in de namiddag zijn er activiteiten met het hele team."

      Brecht Dejaegere in Panenka! over de stage van AA Gent:

      Foto's van de mini-stage:

      Enkele tweets van de spelers:

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.