• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Record: Kevin De Bruyne vierde keer City-speler van de Maand

  Dit moment met zijn zoontje Mason koestert Kevin De Bruyne.

  Rode Duivel Kevin De Bruyne (24) is voor de vierde keer dit seizoen verkozen tot beste speler bij de Engelse topclub Manchester City. Niemand deed hem dat ooit voor. Na september, oktober en december heeft De Bruyne ook prijs in april.

  Kevin De Bruyne maakte begin vorige maand zijn comeback bij Manchester City na een knieblessure.

  Hij scoorde twee keer in de Champions League tegen Paris Saint-Germain. Met zijn doelpunt in de terugwedstrijd (1-0) loodste hij City voor het eerst naar de halve finales van het kampioenenbal.

  In de verkiezing Speler van de Maand kreeg De Bruyne de voorkeur van de supporters op zijn ploegmaats Sergio Agüero en Fernandinho.

  "Mooiste moment? Met zoontje Mason op het terrein"

  Kevin De Bruyne heeft zijn entree niet gemist bij Manchester City. De Belgische international groeide in zijn eerste seizoen snel uit tot een onmisbare pion in het City of Manchester Stadium.

  Daar beleefde hij twee weken geleden zijn hoogtepunt. Na de wedstrijd tegen Arsenal (2-2) stapte de doelpuntenmaker het veld op met zijn zoontje Mason.

  "Dat was mijn mooiste moment dit seizoen. Een ongelooflijk gevoel dat ik als voetballer nog niet ervaren had", legt De Bruyne uit.