• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Klopp: "Origi? Hak de knoop pas door na de open training"

  "Spanje is het beste voetballand ter wereld, maar hopelijk zien we dat niet."

  Speelt Divock Origi in de finale van de Europa League of niet? Liverpool-coach Jürgen Klopp heeft nog niets beslist. "De voorbije trainingen verliepen vlot. Na de open training hakken we de knoop door."

  Divock Origi traint weer voluit mee bij Liverpool nadat hij bijna een maand out was met een enkelblessure. Of hij ook fit genoeg is om morgenavond de finale tegen Sevilla te spelen, is echter nog niet helemaal zeker. Klopp geeft de Rode Duivel nog een kans om zichzelf te bewijzen.

  Hij houdt de Belg nauwlettend in de gaten. "We zullen zien wat het wordt. De voorbije trainingen verliepen goed. We hebben nu nog een training na deze persconferentie waarop hij zich kan bewijzen. Jammer genoeg is dat een open training. Dus we zullen niet veel kunnen doen. We zullen zien hoe het aanvoelt en dan beslis ik."

  De trainer kijkt hoe dan ook uit naar de finale tegen Sevilla. "Spanje is het beste voetballand ter wereld, maar ik hoop dat niemand dat morgen te zien krijgt."

  "Ik voel geen druk, ik zie alleen maar kansen. Hoe langer je niets wint, hoe harder je je best doet en hoe meer kans je maakt om te winnen. Daar geloof ik in."

  De uitspraken van Jürgen Klopp: