• home
 • video
 • pas verschenen

  Waasland-Beveren strikt ook Jens Cools

  Jens Cools (25) ruilt Westerlo voor Waasland-Beveren.

  Waasland-Beveren blijft bijzonder actief op de transfermarkt en heeft met het oog op volgend seizoen middenvelder Jens Cools vastgelegd. Het is al de zesde aanwinst voor de club uit het Waasland in een maand tijd.

  De 25-jarige Cools zette zijn handtekening onder een tweejarige overeenkomst. Hij komt transfervrij over van Westerlo, waar zijn contract afliep.

  Cools doorliep alle jeugdreeksen bij Westerlo en stootte in het seizoen 2009-2010 door naar de A-kern: "Ik heb een zekere leeftijd bereikt en heb al heel wat ervaring opgebouwd. Het is nu voor mij het juiste moment om deze uitdaging aan te gaan. Ik hoop een basisplaats te kunnen afdwingen en de ambities van de club mee te helpen verzilveren."

  Waasland-Beveren haalde eerder al Cerigioni (OHL), Dhondt (KFC Izegem), De Schutter (KV Oostende), Camacho (Sedan) en Oyre (Patro Maasmechelen).