• home
 • video
 • pas verschenen

  Pellegrini: "Weet niet of Kompany het EK haalt"

  Kompany is alweer out met een blessure.

  Manchester City-coach Manuel Pellegrini heeft zich uitgesproken over de blessure van Vincent Kompany. "Hij is nu bij de dokter. Maandag weten we pas meer."

  Op zijn wekelijkse persconferentie kreeg City-coach Pellegrini uiteraard veel vragen over de blessure van zijn kapitein. De Chileen bleef op de vlakte. "We hebben nog geen uitslag van zijn onderzoeken. Hij is nu nog bij de dokter. Maandag hebben we meer nieuws."

  "Voor Vincent is dit een probleem voor zijn toekomst. We moeten praten met zijn dokter, met de speler en met de mensen die volgend seizoen hier aan het roer zullen staan. Ik kan niet zeggen of hij in staat zal zijn om met België naar het EK te gaan."

  "Eén ding kan ik wel verzekeren. Elke keer als Vincent Kompany in de basis stond, was hij 100 procent fit."