Ga naar de inhoud

meest recent

      Andrea Bocelli komt titelfeest van Leicester opvrolijken

       do 5 mei 2016 17:30
      Bocelli zakt komend weekend af naar Leicester.
      Leicester City maakt zich klaar voor een groot titelfeest tijdens de competitiewedstrijd van zaterdag tegen Everton. Claudio Ranieri, de trainer van de Engelse kampioen, kondigde alvast de komst van een "special guest" aan.

      Claudio Ranieri (64) kreeg veel applaus van de aanwezige journalisten bij het begin van zijn eerste persconferentie als trainer van de nieuwe Engelse kampioen. De Italiaanse trainer kraakte de nodige flessen champagne en begon in zijn typische stijl aan zijn perspraatje.

      Ranieri gaf ook wat details prijs over het titelfeest van zaterdag. De Italiaanse operazanger Andrea Bocelli zal tegen Everton de aftrap van de festiviteiten geven.

      "Andrea heeft me ongeveer twee maanden geleden gebeld", vertelde Ranieri. "Hij was onder de indruk en vroeg zich af wat er allemaal aan het gebeuren was met Leicester."

      "Ik stelde hem voor om te komen zingen en heb het dossier dan aan de clubverantwoordelijken gegeven. Zij hebben het werk geregeld", besloot een gelukkige Ranieri.

      VIDEO: veel champagne op de persconferentie van Ranieri

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.