• home
 • video
 • pas verschenen

  Patrick Kluivert keert terug naar Ajax om zoon te trainen

  Kluivert (39) gaat opnieuw aan de slag als trainer.

  Patrick Kluivert (39) keert na 19 jaar terug bij Ajax. De ex-Nederlandse international zal er het hoogste jeugdelftal gaan trainen, meldt het Nederlandse persagentschap ANP. Kluivert krijgt zo de mogelijkheid om zijn zoon Justin (16) te trainen, die tekende dit jaar zijn eerste profcontract bij Ajax.

  In 1995 maakte Patrick Kluivert zich onsterfelijk in de harten van de Ajax-fans. Hij maakte toen het beslissende doelpunt in de Champions League-finale tegen AC Milan.

  De Nederlander keert nu terug naar het oude nest om er de junioren te gaan trainen. Kluivert zal er een contract voor twee jaar tekenen. Bovendien zal de Ajax-legende zijn zoon Justin onder zijn hoede krijgen. Het 16-jarige talent tekende eerder dit jaar een profcontract  bij Ajax.

  Bekijk hier het doelpunt dat Patrick Kluivert onsterfelijk maakte:

  Video player inladen ...