Ga naar de inhoud

meest recent

      VIDEO: Match onderbroken door misnoegde Anderlecht-fans

       zo 24 april 2016 20:13
      De fans van Anderlecht maken amok in Schiervelde.
      De wedstrijd tussen KV Oostende en Anderlecht heeft een kwartiertje stilgelegen. De supporters van paars-wit konden het niet verkroppen dat hun team achter stond. Enkele fans betraden het veld.

      "Shame on you"

      Anderlecht stond 4-1 achter toen een supporter het veld opliep. De man maakte zich boos over de prestatie van zijn team. De stewards hadden enige moeite om hem bij de kraag te vatten. Nog enkele fans vonden het nodig om over de omheining te springen, de toegesnelde stewards drongen hen terug.

      Scheidsrechter Wim Smet legde de wedstrijd stil en maande de spelers aan om de kleedkamer op te zoeken. Dat duurde even, maar na enkele minuten kreeg de ref zijn zin.

      Ondertussen had een legertje stewards de grootste moeite om de aanhang van Anderlecht tot kalmte aan te manen. Proto nam zijn verantwoordelijkheid en ging de confrontatie met de supporters aan. "Shame on you", kreeg de doelman te horen.

      Na een klein kwartiertje kon er weer gevoetbald worden op Schiervelde. Sylla milderde in de toegevoegde tijd tot 4-2.

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

      De potjes koken over bij de Anderlecht-fans