• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  "Als je ziet hoe we gespeeld hebben, zullen weinig spelers transfer afdwingen"

  KV Mechelen heeft voor de tweede keer op een rij verloren in Play-off II. Opnieuw was het Charleroi dat aan het langste eind trok, dit keer met zware 4-0-cijfers. "Dat zou niet mogen", zucht Tim Matthys.

  KV Mechelen had een eitje te pellen met Charleroi nadat het vorige week in eigen huis met 2-3 verloren had. Maar in plaats van een revanche kreeg KVM een nieuwe tik van Charleroi, dat met afgetekende 4-0-cijfers won.

  "Tot die eerste goal was er eigenlijk niks aan de hand, maar dan kregen we ze plots heel snel na elkaar binnen en lag de match in een beslissende plooi. In dik tien minuten was de match om zeep", vertelt Tim Matthys aan Sporza.

  "We waren nochtans goed begonnen, we stonden niet direct onder druk. We waren ook met goeie intenties naar Charleroi gekomen. De motivatie was aanwezig om iets recht te zetten na het verlies van vorige week. Die penalty gooide echter roet in het eten."

  "De klap die we nu gekregen hebben, is eigenlijk nog harder dan die van vorige week. Dat zou niet mogen. Mijn vervanging bij de rust? Daar zal de trainer wel een goeie reden voor gehad hebben."

  Zitten sommige spelers misschien al met hun hoofd bij de vakantie? "Ik zal erop toezien dat er geen vakantiestemming in de groep sluipt. Of transferstemming? Als je ziet hoe we hier gespeeld hebben, zullen er niet te veel spelers zijn die een transfer gaan afdwingen."