• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Bacca krijgt het al aan de stok met Brocchi na wissel

  Bacca was niet te spreken over zijn wissel.

  Carlos Bacca schonk kersvers Milan-trainer Cristian Brocchi vorige zondag nog een geslaagd debuut met de enige goal tegen Sampdoria, maar de Colombiaanse ex-Club-aanvaller kon zich gisteren tegen Carpi niet vinden in de beslissingen van zijn nieuwe trainer.

  AC Milan-trainer Cristian Brocchi kon tijdens zijn eerste thuiswedstrijd in de dug-out bij Milan de 0 niet van het scorebord halen. Brocchi gooide 20 minuten voor tijd Jérémy Menez nog in de strijd, ten koste van Carlos Bacca.

  Maar dat was niet naar de zin van de Colombiaanse aanvaller. Bacca nam zijn tijd om het veld te verlaten, riep de bank iets toe, negeerde invaller Menez compleet, gooide zijn trainingsvest weg en trok meteen naar de kleedkamers.

  Milan-trainer Cristian Brocchi: "Het is gebeurd in het heetst van de strijd, maar het zal nooit meer gebeuren. Ik betreur gewoon dat hij Menez geen hand heeft gegeven bij zijn wissel. Het respect voor je ploegmaats primeert." Bacca zal wellicht een fikse boete krijgen.

  VIDEO: bekijk hier hoe Bacca Menez en Brocchi negeert