• home
 • video
 • pas verschenen

  PSV-fan doet aangifte tegen ref Ajax-Utrecht wegens "matchfixing"

  Milik schonk Ajax nog een puntje.

  De Nederlandse competitie draait uit op een bijzonder spannende tweestrijd tussen Ajax en PSV. Ajax kon gisteren op het nippertje zijn leidersplaats behouden, al kreeg het wel een geschenkje van de scheidsrechter. Een PSV-fan kan niet lachen met de beslissing van de ref en gaat in de tegenaanval.

  Ajax leek gisteren een dure nederlaag te moeten incasseren tegen Utrecht, maar kon dankzij een bijzonder lichte penalty in de slotminuten toch nog een puntje rapen en op die manier zijn leidersplaats behouden.

  Scheidsrechter Danny Makkelie gaf na de wedstrijd zijn fout toe, maar voor een supporter van PSV is dat niet voldoende. Volgens de supporter is er sprake van matchfixing. Hij heeft dan ook aangifte gedaan tegen de scheidsrechter.

  "Wat er tijdens Ajax-Utrecht is gebeurd, slaat nergens op. Utrecht werd enorm benadeeld, net als PSV", legt de supporter uit aan Omroep Brabant.

  "We praten hier over al dan niet Europees voetbal voor Utrecht en Champions League voor PSV. Dat zijn miljoenen euro's die misschien naar andere clubs gaan", zegt de fan, die ook de Nederlandse voetbalbond viseert, aangezien de ref actief is namens de KNVB.