• home
 • video
 • pas verschenen

  Straf: Liverpool-fan krijgt verloren gsm terug mét selfie Sakho-Origi

  De selfie vanuit een ander standpunt.

  Video player inladen ...
  0 / 0
  De supporters van Liverpool hebben gisteren een legendarische avond meegemaakt. Maar één fan kan uitpakken met een toch wel zeer opvallend verhaal: hij kreeg zijn verloren gsm terug, met een cadeautje van twee spelers.

  Na de 4-3 van Dejan Lovren in de extra tijd ontstond er een enorme vreugde-explosie in het stadion van Liverpool. De spelers vierden bij the Kop, maar één van de supporters verloor zijn smartphone tijdens het feestgedruis.

  Dankzij een alerte steward kreeg de fan zijn verloren gsm uiteindelijk terug. De selfie van Mamadou Sakho en Divock Origi op het veld was een zeer zoet toemaatje voor de geluksvogel.

  De boodschap van de Liverpool-fan op Facebook