• home
 • video
 • pas verschenen

  Peeters tekent nieuw tweejarig contract bij Westerlo

  Peeters: "Ik wil de club bedanken voor het vertrouwen."

  Bob Peeters hield Westerlo in eerste klasse en wordt daarvoor nu beloond met een nieuw contract. "Ik voelde me hier vanaf minuut één goed", zegt Peeters. "Daarom wou ik absoluut voortbouwen aan dit verhaal."

  Bob Peeters kwam eind november Harm van Veldhoven aflossen bij Westerlo. Hij slaagde er op de laatste speeldag in het behoud voor Westerlo af te dwingen én zijn eigen ietwat geblutste blazoen op te poetsen.

  Bij Westerlo hoefden ze dan ook niet al te lang na te denken om Peeters een nieuw tweejarig contract voor te schotelen. "Ik wou absoluut voortbouwen aan dit verhaal."

  "Ik wil allereerst mijn spelersgroep en staf bedanken voor het harde werk van het voorbije seizoen. Dankzij dit teamwork hebben we dit doel kunnen bereiken."

  "Ik voelde me vanaf minuut één goed in Westerlo en kreeg de steun van de fans. Dat heeft ook een grote rol gespeeld in onze redding."

  "De volgende stap is nu om de nodige transfers te doen. We moeten eerst de kern samenstellen voor we over doelstellingen kunnen spreken."