• home
 • video
 • pas verschenen

  Ook Mihajlovic moet vroegtijdig opkrassen bij Milan

  Sinisa Mihajlovic (m) moet plaats maken voor oud-speler Brocchi.

  De Italiaanse topclub AC Milan voert een trainerswissel door. De Servische coach Sinisa Mihajlovic (47) is ontslagen. Oud-speler Cristian Brocchi (40) neemt het roer over tot het einde van het seizoen.

  Milan is in de Serie A weggezakt naar de zesde plaats. Het team kon al vijf matchen niet meer winnen.

  Zaterdag verloor Milan in eigen huis met 2-1 van leider Juventus. Alex opende de score, maar Mandzukic en Pogba maakten een einde aan de trainerscarrière van Sinisa Mihajlovic in San Siro. De bekerfinale op 21 mei - tegen Juve - maakt hij dus niet meer mee.

  Mihajlovic, die in de zomer overkwam van Sampdoria, is al de vierde coach in twee jaar die moet opkrassen bij Milan. Massimiliano Allegri, Clarence Seedorf en Filippo Inzaghi gingen hem voor. Ook de Serviër slaagde er niet in om het blazoen van Milan op te poetsen. Nu krijgt beloftecoach en oud-speler Cristian (rechts op de foto) Brocchi een kans.