• home
 • video
 • pas verschenen

  STVV is Raman paar weken kwijt met scheurtje in hamstrings

  Benito Raman wordt gehuurd van AA Gent in de degradatiestrijd.

  Tegenslag voor STVV en Benito Raman: de jonge spits, gehuurd van AA Gent, heeft zondag tegen KV Mechelen een spierscheurtje in zijn hamstrings opgelopen. Dat meldt de nummer 11 van de Jupiler Pro League in een korte mededeling.

  STVV zag tijdens de winterstop enkele sterkhouders (Edmilson, Dompé en Schoofs) vertrekken, maar counterde dat met de huur van Raman. Die konden ze best gebruiken in de degradatiestrijd waarin ze plots terechtkwamen. Maar na drie matchen staat hij aan de kant.

  Met nog vier wedstrijden voor de boeg telt STVV 6 punten meer dan de laatste, Moeskroen. Raman mist zeker de match van zaterdag in Kortrijk, weet STVV, waarvoor hij trouwens geelgeschorst was.