• home
 • video
 • pas verschenen

  Rooney staat wellicht 2 maanden aan de kant

  Rooney staat aan de kant met een knieblessure.

  Pech voor Manchester United: vedette Wayne Rooney heeft een nare knieblessure opgelopen en staat voor een revalidatie van twee maanden. Coach Louis van Gaal kan ook niet op Marouane Fellaini rekenen.

  De Engelse pers sloeg even tilt vandaag. Enkele maanden voor het EK heeft hun kapitein en vedette Wayne Rooney een knieblessure opgelopen.

  Volgens de eerste voorspellingen van de Britse pers staat hij twee maanden aan de kant. Dat kon coach Van Gaal niet bevestigen.

  "Hij heeft een knieprobleem, een blessure die hij zaterdag opliep", vertelt Van Gaal op een persconferentie voor de Europa League-match van United tegen Midtjylland.

  "We moeten afwachten om te weten hoe lang de revalidatie zal duren. Ik kan het niet voorspellen. Wel weten we dat hij heel belangrijk voor ons is, maar iedereen kan geblesseerd raken. We moeten voort."

  Ook geen Fellaini

  Van Gaal kan donderdag ook niet op Marouane Fellaini rekenen. De Rode Duivel hoort net als vorig weekend niet bij de kern. "Hij is geblesseerd. Hij heeft een spierprobleem omdat hij veel matchen na elkaar gespeeld heeft", blijft Van Gaal (net als vorig weekend) enigszins vaag over Fellaini.