• home
 • video
 • pas verschenen

  Nainggolan: "We hebben een echt mirakel nodig tegen Real"

  Kunnen Roma en Nainggolan stunten tegen Real?

  Naast AA Gent-Wolfsburg serveert de Champions League woensdag ook AS Roma-Real Madrid. "Ik houd van de stijl van Real", vertelt Roma-middenvelder Radja Nainggolan in de Spaanse krant Marca.

  AS Roma overleefde met zeer veel moeite de groepsfase van de Champions League. Tegen Barcelona, Leverkusen en BATE Borisov sprokkelde het 6 op 18, net voldoende voor de kwalificatie voor de achtste finales.

  Radja Nainggolan en zijn ploegmaats mogen zich nu opmaken voor een dubbele ontmoeting met Real Madrid. "Maar het heeft weinig zin om ons weg te steken. We beseffen dat we een echt mirakel nodig hebben om ons te kwalificeren", vertelt Nainggolan aan Marca.

  "Ik houd wel van de spelstijl van Real Madrid", bekent de Rode Duivel. "Ze staan op gelijke voet met Barcelona, maar voor de Champions League-zege geef ik Barça en Bayern München wel meer kans."

  Nainggolan zal woensdag in het Stadio Olimpico Cristiano Ronaldo wellicht een paar keer tegen het lijf lopen. "Hij is een buitengewone speler. Hij maakt het verschil tussen Real en andere ploegen", zegt de Rode Duivel.

  "Wat hij doet, is overweldigend. Dan heb ik het over de verwachtingen die hij schept en de doelpunten die hij maakt."