• home
 • video
 • pas verschenen

  Hiddink over geflirt tussen PSG en Hazard: "Eden moet eerst fit worden"

  Eden Hazard scoorde dit seizoen nog maar één keer.

  "Het zou lastig zijn om een bod van PSG te weigeren", vertelde Eden Hazard gisteren in de Franse krant Le Parisien. Chelsea-coach Guus Hiddink zet de puntjes op de i. "Eden moet eerst fit worden en tonen dat hij een topspeler is", zegt de Nederlandse trainer.

  PSG en Chelsea ontmoeten elkaar vanavond in de heenmatch van de achtste finales van de Champions League. Voor Eden Hazard, die tussen 2007 en 2012 het mooie weer maakte bij Rijsel, is een terugkeer naar Frankrijk altijd een beetje speciaal.

  In een interview met de Franse krant Le Parisien kwamen de toekomstplannen van de Rode Duivel aan bod. "Waar ik volgend seizoen zal spelen? Dat weet je nooit in het voetbal", liet Hazard optekenen.

  "Of PSG me interesseert? Het zou moeilijk zijn om neen te zeggen tegen PSG, net zoals tegen elke ploeg die in staat is om de Champions League te winnen. PSG behoort tot die categorie en de Champions League winnen is mijn grootste doel."

  Chelsea-coach Guus Hiddink was niet meteen te spreken over het geflirt tussen Hazard en de Franse topclub. "Eden heeft vorig jaar zijn contract verlengd. Hij moet eerst en vooral fit worden en tonen dat hij een topspeler is. Voor een topclub als Chelsea kan hij dan van groot belang zijn."

  "PSG wil de Champions League winnen en stap per stap zijn ze uitgegroeid tot een van de beste teams in Europa. Maar ik denk dat echt grote spelers altijd in de beste competities willen spelen en dan heb ik het over de Premier League, La Liga en de Bundesliga."