Ga naar de inhoud

meest recent

      Applaus voor gracieuze turnoefening van Leye op het reclamebord

       ma 15 februari 2016 11:30
      Leye tuimelt over de reclameborden in het Astridpark.
      Na speeldag 26 zijn er drie uitgesproken titelkandidaten, vier kandidaten voor twee tickets voor Play-off I en nog altijd evenveel degradatiekandidaten. Wat u nog moet onthouden? U ziet het hier.

      Bagayoko toont zijn middenvinger, Gillet stopt vijfde penalty

      KV Mechelen-doelman Gillet de held, STVV-spelers Raman en Bagayoko de anti-helden: het is de kortst mogelijke samenvatting van de wedstrijd tussen Sint-Truiden en KV Mechelen. Gillet stopte de penalty die Raman had opgeëist. Acht minuten later maakt Bagayoko een duidelijke penaltyfout, maar ontsnapt. Tijdelijk zo blijkt, want de Ivoriaan liet zich daarna nog negatief opmerken met twee gele kaarten en evenveel opgestoken middenvingers.

      Godeau vergeet dat hij op een klapstoeltje zit

      KV Oostende zakte tegen Club Brugge door het ijs, Oostende-verdediger Bruno Godeau bijna door de grond. De bankzitter van Oostende wou een bal snel terug in het spel brengen, maar was duidelijk vergeten dat hij op een klapstoeltje zat.

      Boze Ferrera tegen Peeters: "Bob is het niet tegen u"

      Ook een grappig moment langs de lijn in Het Kuipje. Standard-trainer Ferrera maakte zich boos bij een 2-0-achterstand van zijn ploeg. Zijn collega Bob Peeters voelde zich duidelijk aangesproken. "Bob, het is niet tegen u", reageerde Ferrera poeslief. De excuses werden aanvaard.

      Dossevi knalt de bal tegen een ballenjongen en moet die even troosten

      Leye maakt kennis met de reclameborden in het Astridpark

      Dejaegere geeft bondscoach Wilmots een tactische les

      Brecht Dejaegere volgde de match tussen Oostende en Club Brugge vanuit de tribune. Daar kwam hij bondscoach Marc Wilmots tegen. Wat volgde was een levendig gesprek over tactiek. Bijles voor de bondscoach of een uitleg over hoe Dejaegere kan worden ingepast bij de Rode Duivels?

      De match van Boussoufa: Invallen en scoren