• home
 • video
 • pas verschenen

  Transfervrije Galitsios tekent nu wel bij Lokeren

  Georgios Galitsios is opnieuw een speler van Lokeren.

  Georgios Galitsios keert terug naar Lokeren. De Griekse rechtsback heeft op Daknam een contract tot het einde van het seizoen ondertekend.

  Georgios Galitsios is uiteraard geen onbekende voor Lokeren. De Griek verdedigde van 2011 tot vorige zomer de kleuren van de club. Lokeren wilde de rechtsback ook graag langer houden, maar de verdediger ging niet in op het contractvoorstel van de club.

  Galitsios werd dus een vrije speler, maar uiteindelijk bleek dat hij zijn hand overspeeld had door zijn contract bij Lokeren niet te verlengen. De Griek, die in zijn periode op Daknam twee keer de beker won, vond immers geen nieuwe werkgever en is nu met hangende pootjes teruggekeerd naar Lokeren.

  Hij heeft er dinsdagavond zijn handtekening gezet onder een contract tot het einde van het seizoen, met een optie voor een langer verblijf. "Wij wensen Georgios opnieuw van harte welkom in zijn vertrouwde omgeving en we hopen dat zijn nieuwe verblijf even succesvol kan verlopen als voorheen", zegt Lokeren op zijn website.

  Lokeren heeft er dit seizoen een gewoonte van gemaakt om ex-spelers opnieuw in de armen te sluiten. Eerder keerden ook al aanvaller Hamdi Harbaoui en verdediger João Carlos terug naar het oude nest.