Ga naar de inhoud

meest recent

      Britse tabloids: "Mourinho is zeker: hij neemt over bij United"

       wo 10 februari 2016 09:15
      José Mourinho kleurt de websites van de Engelse sportpagina's.
      Nieuwe aflevering in de soap rond José Mourinho (53) en Manchester United: volgens de tabloids in Groot-Brittannië heeft de coach zich laten ontvallen dat hij een akkoord heeft met de Engelse topclub.

      The Daily Mail, Daily Star, Daily Mirror en Daily Telegraph pakken er allemaal mee uit op hun website.

      José Mourinho zou vrienden verteld hebben dat de deal met Manchester United beklonken is. De ex-coach van Chelsea neemt na dit seizoen de plaats in van Louis van Gaal (64) op Old Trafford.

      Van Gaal ligt nog een jaar onder contract bij Manchester United. De Nederlander maakte zich vorig weekend boos: "Wanneer er zo'n onzin over mij geschreven wordt, kan ik niet geloven dat er al een relatie is tussen José Mourinho en Manchester United."

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

      Mourinho trekt dus niet naar Kortrijk :)

      Kortrijk heeft deze week afscheid genomen van coach Johan Walem. Maarten Allijns stuurde daarna een foto van zijn vader Joseph Allijns, voorzitter van KV Kortrijk, en José Mourinho de wereld in. Zouden ze in gesprek geweest zijn over een job in het Guldensporenstadion?