• home
 • video
 • pas verschenen

  Januzaj valt geblesseerd uit bij U21 Man.United

  Januzaj (archief) moest na een halfuur naar de kant.

  Adnan Januzaj leek na een onsuccesvolle uitleenbeurt aan Borussia Dortmund goed op weg om zich weer in ploeg te spelen bij United, maar de Rode Duivel moet nu plaatsnemen in de ziekenboeg met een hamstringblessure.

  Adnan Januzaj timmerde bij Manchester United aan de weg terug. In zijn eerste partij bij de U21 scoorde hij meteen twee keer. Ook vanavond was hij aan de slag met de beloften tegen Norwich, maar na een halfuur ging het mis.

  De Rode Duivel probeerde nog even op zijn tanden te bijten, maar hinkte in de 33e minuut toch naar de kant met wat lijkt op een hamstringblessure. Hij vergezelt Luke Shaw, Antonio Valencia, Marcos Rojo, Ashley Young en Bastian Schweinsteiger in de ziekenboeg. Hoe lang Januzaj out is, is niet geweten.

  United won de partij uiteindelijk wel met 7-0. Will Keane scoorde vijf keer.

  Dribbelen en lobben

  Manchester United won de partij uiteindelijk wel met 7-0. Aanvaller Will Keane scoorde vijf keer. Dit is zijn mooiste van de avond: