• home
 • video
 • pas verschenen

  Goed nieuws voor de Rode Duivels: Origi is weer fit

  Origi viel op tweede kerstdag uit in de partij tegen Leicester.

  Divock Origi, die vorige maand een ingreep aan zijn knie liet uitvoeren, traint weer mee bij Liverpool. De spits maakt mogelijk morgen al zijn wederoptreden in de FA cup-wedstrijd tegen West Ham.

  Divock Origi had zich nog maar net in de harten van de Liverpool-supporters gespeeld toen hij op tweede kerstdag al voor de pauze naar de kant moest met een hamstringblessure. De spits moest rusten en maakte van de gedwongen break gebruik om een ingreep aan zijn knie te laten uitvoeren.

  Nu traint de Rode Duivel weer mee met de groep, net zoals Daniel Sturridge en Philippe Coutinho. "Als je dat trio op training ziet, weet je wat we moeten missen hebben de voorbije weken", toonde trainer Klopp zijn blijdschap over de terugkeer.

  Origi zou morgen al zijn wederoptreden kunnen maken in de FA Cup. "Hij traint op volle sterkte en hopelijk zit hij morgen in de ploeg. De drie jongens die weer fit zijn, kunnen niet allemaal starten, maar we vinden wel een oplossing."

  Klopp over Origi: