Ga naar de inhoud

meest recent

      Pijnlijke binnenkomer voor Riga bij Charlton: 6-0-nederlaag

       za 16 januari 2016 18:28
      Riga heeft kopzorgen bij Charlton.
      José Riga is met een valse noot aan zijn tweede ambtstermijn bij Charlton begonnen. De opvolger van Karel Fraeye debuteerde met een 6-0-pandoering bij Hull City.

      José Riga moest vandaag met Charlton een eerste stap zetten in "operatie redding", maar het debuut van Riga bij Hull City is er een om snel door te spoelen.

      Bij de rust keek Charlton al tegen een 4-0-achterstand aan, in de tweede helft schonk Hull zijn fans nog 2 treffers.

      Charlton blijft voorlaatste, op 4 punten van de veilige zone. De meegereisde fans uitten hun ongenoegen met cynische gezangen zoals "We are going down".

      Riga: "Nog nooit gedegradeerd en dat wil ik ook nu niet"

      "We moeten analyseren wat er gebeurd is en daarna de oplossingen zoeken. Ik ben hier omdat ik geloof dat we dat kunnen doen", klonk Riga na de bolwassing opvallend strijdvaardig.

      "Iedereen is terecht ongerust. We moeten op tactisch en technisch vlak werken en hebben misschien wat hulp nodig. Als we dat doen, dan kunnen we zeker iets bereiken."

      "In mijn carrière ben ik nog nooit gedegradeerd en dat wil ik ook nu niet. Charlton betekent veel voor mij en ik ben dan ook ontgoocheld voor de club en de fans."

      Tweet:

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.