• home
 • video
 • pas verschenen

  Transfer Vazquez is rond, maar Preud'homme heeft geen vervanger nodig

  Preud'homme heeft vier mogelijk vervangers voor Vazquez.

  Victor Vazquez is officieel geen speler meer van Club Brugge. De Spanjaard is geslaagd voor zijn medische testen bij de Mexicaanse club Cruz Azul en zette zijn handtekening onder een lucratief contract voor drie seizoenen.

  Vazquez trainde deze week al mee bij Cruz Azul en heeft zijn transfer nu definitief afgerond. Nu zijn werkvergunning in kannen en kruiken is, kan hij uitkijken naar zijn debuut op 23 januari (als alles goed verloopt).

  Vazquez wil de harten van de Mexicaanse supporters veroveren door Cruz Azul een eerste landstitel in 18 jaar te bezorgen. Op de website van Club Brugge greep hij de gelegenheid aan om afscheid te nemen van de Brugse supporters.

  "Zij staan altijd achter ons, in goede en kwade tijden. Ik vergeet jullie nooit, jullie zitten in mijn hart. Hopelijk worden jullie kampioen", zei de Spanjaard.

  Preud'homme heeft geen nieuwe spelers nodig

  Michel Preud'homme maakt zich geen zorgen na het vertrek van Vazquez. De Club-trainer ziet voldoende oplossingen met het oog op de wedstrijd tegen Moeskroen.

  "Zowel Hans Vanaken, Sander Coopman, Lior Refaelov als Jelle Vossen kunnen de plaats van Vazquez invullen in een 4-3-3", zei Preud'homme op de persconferentie. "Ik vraag geen extra spelers. Als er nog iets bijkomt, dan moet die iets extra brengen en er direct staan."