• home
 • video
 • pas verschenen

  Westerlo tikt transfervrije Igor Lolo op de kop

  Igor Lolo speelde in het verleden onder meer voor RC Genk.

  Westerlo heeft zich versterkt met een oude bekende van het Belgische voetbal. Igor Lolo heeft een contract ondertekend tot het einde van het seizoen.

  Igor Lolo is een van de vele Ivorianen die hun carrière lanceerden bij Beveren. In België voetbalde hij ook nog voor Germinal Beerschot en RC Genk. De verdediger was ook een tijdje aan de slag bij Monaco. De jongste jaren was hij actief in de Russische competitie.

  Lolo komt nu gratis over van FK Rostov. Daar werd het contract van de Ivoriaan in onderling overleg ontbonden. "Met het oog op het WK in Rusland wijzigde de regeling omtrent de op te stellen buitenlanders, zodat hij verkoos zijn contract bij Rostov te beëindigen en als vrije speler naar Westerlo te komen", laat Westerlo weten.

  Lolo, 21-voudig Ivoriaans international, heeft in Het Kuipje een contract tot het einde van het seizoen ondertekend, met een optie voor een extra jaar. Hij zal spelen met rugnummer 5.

  Westerlo maakte woensdag ook het vertrek van verdediger Nikola Petkovic bekend. De Serviër, sinds begin dit seizoen bij de club, had nog een contract tot juni 2017, maar keert vroeger terug naar zijn geboorteland wegens familiale omstandigheden.