• home
 • video
 • pas verschenen

  Guardiola verontschuldigt zich bij coaches in Engeland

  Guardiola is met Bayern aan de slag in Qatar.

  Vorige week liet Pep Guardiola optekenen dat hij volgend seizoen aan de slag zal gaan in de Premier League. Dat statement werd niet echt enthousiast onthaald bij sommige coaches in de Premier League. "Ik wou niemand kwetsen", reageert Guardiola.

  Pep Guardiola werkt dezer dagen met zijn club Bayern München een winterstage af in Doha (Qatar). Het is het laatste oefenkamp van de Spaanse coach in Duitse loondienst, want volgend seizoen trekt Guardiola naar de Premier League.

  Zijn openlijk geflirt met de Engelse topclubs wordt Guardiola her en der niet in dank afgenomen. "Het was niet mijn bedoeling om iemand te kwetsen", reageert Guardiola. "Ik respecteer mijn collega's."

  Over zijn nieuwe club wou Guardiola opnieuw niets lossen. "Ik focus me op Bayern München. Pas als mijn contract getekend is, kan ik iets zeggen over mijn nieuwe club. Dat kan tijdens het seizoen gebeuren of misschien later. Dat kan ik nu nog niet vertellen."