Premier League klassement

Spelers van Tottenham vergoeden zelf tickets van fans die meereisden naar vernedering in Newcastle

 di 25 april 2023 16:16
Harry Kane
Harry Kane weet waar zijn doelpuntenpremie naartoe gaat.

De spelers van Tottenham beseffen dat woorden niet volstaan om hun supporters te sussen voor de pijnlijke nederlaag in Newcastle. Daarom tasten ze zelf in de geldbuidel. Elke meegereisde fan krijgt zijn ticket terugbetaald. "We snappen jullie frustratie en woede", klinkt het in een statement.

Met de auto een enkele trip van bijna 6 uur, met de trein meer dan 3 uur onderweg. De supporters van Tottenham zullen geen prettige dag beleefd hebben met hun reis naar – en pandoering in – Newcastle. 

 

De Londense ploeg werd door de gehaktmolen gehaald. Na 20 minuten stond de forfaitscore al op het bord. De eindscore, 6-1, bezorgde spelers en fans een trieste zondagavond.

 

Dus willen de spelers de pijn verzachten. In een statement op Twitter beloven ze de meegereisde supporters te vergoeden.

 

"Als team begrijpen we jullie frustratie en woede. Het was niet genoeg. We weten ook dat woorden niet voldoen in deze situatie, maar geloof ons: zo'n nederlaag doet pijn."

 

"We appreciëren jullie steun, zowel thuis als uit. Daarom zullen we alle fans die naar St James' Park trokken hun ticket vergoeden. Dat verandert niets aan wat er zondag gebeurde, maar dat proberen we donderdag tegen Manchester United recht te zetten."

 

"Jullie steun betekent alles voor ons. Samen, en alleen samen, kunnen we weer werken aan de weg vooruit." 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: