Premier League klassement

Tottenham zet interimcoach aan de kant na pandoering in Newcastle: "Het was verwoestend om te zien"

 ma 24 april 2023 19:43

Nog geen maand aan het roer, maar na een pandoering van jewelste bedankt voor bewezen diensten. Interimcoach Christian Stellini staat niet langer aan het roer bij Tottenham na de 6-1 in Newcastle. "Cristian zal samen met zijn technische staf zijn huidige functie neerleggen", klinkt het in een persbericht.

"Het optreden van zondag tegen Newcastle was volstrekt onaanvaardbaar", opent Daniël Levy, voorzitter van Tottenham Hotspur, zijn verhaal op de clubwebsite. 

 

"Het was verwoestend om te zien. Cristian zal samen met zijn technische staf zijn huidige functie neerleggen."

 

"Cristian kwam op een moeilijk punt in ons seizoen tussenbeide en ik wil hem bedanken voor de professionele manier waarop hij en zijn technische staf zich in zo'n uitdagende tijd hebben gedragen. We wensen hem en zijn medewerkers het beste."

 

"Ryan Mason zal met onmiddellijke ingang de taken van T1 overnemen. Ryan kent de club en de spelers goed. De ploeg is vastbesloten om samen te werken om het seizoen zo sterk mogelijk af te sluiten."

 

Zo komt er een einde aan zijn korte opdracht bij Tottenham. Die duurde 4 matchen en stopte abrupt in Newcastle.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: