Ga naar de inhoud

Peter Maes versterkt Belgische enclave bij Willem II met nieuwe assistent en performance coach

 ma 3 juni 2024 12:52
Kristof Aelbrecht en Stefan Winters, de nieuwe Belgen bij Willem II.

Promovendus Willem II is zich helemaal klaar aan het stomen voor de Eredivisie. De club uit Tilburg versterkt zijn omkadering met assistent-trainer Kristof Aelbrecht en performance coach Stefan Winters. Met hoofdcoach Peter Maes en technisch directeur vindt het duo er al twee landgenoten terug.

Een kleine maand geleden haalde Peter Maes een eerste Belgische versterking naar Willem II. Tom Caluwé was na zijn ontslag bij Zulte Waregem vrij en mag in Tilburg de rol van technisch directeur op zich nemen.

 

Vandaag maakte de club bekend dat nog twee landgenoten de overstap maken. Zo krijgt Peter Maes er met Kristof Aelbrecht een nieuwe rechterhand bij. Aelbrecht wordt assistent-trainer.

 

Die functie vervulde hij afgelopen seizoen ook al bij landskampioen Club Brugge. Eerder was Aelbrecht ook actief bij de jeugd van PSV en was hij assistent bij Fortuna Sittard en hoofdcoach bij TOP Oss.

 

"Na verschillende gesprekken met Tom Caluwé en hoofdtrainer Peter Maes bleek er zowel op persoonlijk als vakinhoudelijk vlak een goede klik te zijn", verklaarde de nieuwe assistent zijn keuze.

 

Daarnaast trekt ook performance coach Stefan Winters naar Willem II. Winters is er de nieuwe performance coach. Hij werkte al samen met Peter Maes bij STVV, Beerschot en Lommel.

 

Kunnen onze landgenoten Willem II volgend seizoen in de Eredivisie houden?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: