Ga naar de inhoud

Blijft Karel Geraerts bij Schalke 04? "Had een positief gesprek met het bestuur"

 vr 17 mei 2024 19:00

Karel Geraerts is erin geslaagd Schalke 04 in de 2e Bundesliga te houden, maar dat betekent niet automatisch dat hij er volgend seizoen ook nog op de bank zit. De voorbije weken plaatste Geraerts zelf vraagtekens bij zijn toekomst bij Schalke, al liet hij op de persconferentie voor de laatste match uitschijnen toch te blijven. 

Het was een seizoen met ups en downs voor Karel Geraerts, al slaagde hij er uiteindelijk wel in het noodlijdende Schalke 04 richting de veilige middenmoot te gidsen. Van zijn laatste 7 matchen verloor het er geen enkele.

 

Schalke vangt de laatste speeldag van de 2e Bundesliga aan als 10e in het klassement. Maar wordt de match bij Greuther Fürth ook de laatste van Geraerts? Ondanks een lopend contract tot 2025 leek de Belgische coach de voorbije weken te twijfelen.

 

"Ik heb met het bestuur samengezeten en de gesprekken zijn positief verlopen", klinkt het nu. "Nu is het aan mij om dit te bespreken met mijn makelaar en mijn familie."