Ga naar de inhoud
Jouw ploeg ook aan de start?
Meld je nu aan met je VRT-profiel, bekijk je resultaat en vergelijk hoe jouw vrienden het doen!
Aanmelden

Vooral blikschade bij Laurenz Rex en Elia Viviani na hun val in Parijs-Roubaix

 ma 8 april 2024 16:29
Laurenz Rex staat naast zijn fiets met een gescheurde tenue na een val.
Rex meet de schade op na zijn dubbele val.

Het is vooral wonden likken voor Laurenz Rex (Intermarché-Wanty) en Elia Viviani (INEOS Grenadiers) na een dag in de Hel van het Noorden. Al na 37 kilometer dokkeren maakten beide pionnen kennis met het asfalt. Hun ploegen kwamen vandaag wel met geruststellend nieuws.

De 35-jarige Elia Viviani, winnaar van negen etappes in grote rondes, leek er het ergst aan toe. Met een brancard werd de Italiaan afgevoerd. Na onderzoek mag Viviani van geluk spreken: INEOS laat vandaag op sociale media weten dat hij geen breuken heeft opgelopen. 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Laurenz Rex sprong na zijn smak terug op de fiets, ondanks flinke schaafwonden over zijn hele lijf.

 

Het bleek uiteindelijk echt niet de dag van de Duitstalige Belg. Later in de koers knalde hij pardoes op een verkeersbord op een middenberm. 

 

Na een spectaculaire salto gooide de kopman van Intermarché-Wanty dan toch de handdoek in de ring. Ook zijn ploeg laat vandaag weten dat de winnaar van Le Samyn geen ernstige blessures heeft opgelopen.

 

Balen voor de 24-jarige Rex, die vorig jaar nog als negende eindigde op de piste in Roubaix . 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: