Ga naar de inhoud
FIFA Club World Cup
speeldag 1

BEKIJK: Comeback Kevin De Bruyne in de maak? Rode Duivel weer op trainingsveld bij City: "That feeling"

 ma 18 december 2023 17:44

Met een brede glimlach dook hij plots op. Kevin De Bruyne sloot vandaag voor het eerst terug aan bij de groepstraining van Manchester City, dat zich momenteel in Saudi-Arabië aan het voorbereiden is op het WK voor Clubs. Of we onze landgenoot deze week ook nog tijdens een wedstrijd te zien krijgen, blijft een vraagteken. Bekijk hieronder alvast de beelden van De Bruyne op training.

Schoon volk op het trainingsveld bij Manchester City

 

Kevin De Bruyne sloot vandaag voor het eerst weer aan bij de groep. City is momenteel in Saudi-Arabië om zich voor te bereiden voor de halve finale van het WK voor Clubs. Morgen (19 december) nemen de Citizens het op tegen de Japanse ploeg Urawa.

 

Enkele weken geleden werd De Bruyne plots opgenomen in de selectie voor het WK voor Clubs, sindsdien werd er hevig gespeculeerd of hij er ook zijn comeback zou maken.

 

Onze landgenoot viel in de eerste competitiematch op 11 augustus uit met een hamstringletsel en staat sindsdien - na een operatie - aan de zijlijn. Hij zou pas terugkeren in 2024, maar de laatste signalen doen toch anders vermoeden.
 

Krijgen we De Bruyne binnenkort ook in een wedstrijdshirt te zien?

Op Instagram Threads toont hij zijn blijdschap

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Bekijk de beelden van een trainende De Bruyne:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: