Premier League klassement

Goudhaantje Bukayo Saka (21) blijft aan boord bij Arsenal

 di 23 mei 2023 16:07
Bukayo Saka
Bukayo Saka heeft op jonge leeftijd al 178 wedstrijden voor Arsenal gespeeld.

De Engelse topclub Arsenal heeft het contract van jeugdproduct Bukayo Saka opengebroken. De 21-jarige rechtsbuiten is een van de meest waardevolle spelers in de Premier League.

Arsenal heeft Bukayo Saka een nieuw langdurig contract voorgeschoteld. Naar verluidt voor 4 jaar.

 

Saka is niet weg te denken uit de Arsenal-ploeg. Op 21-jarige leeftijd heeft de aanvaller al 178 wedstrijden voor het team gespeeld. De voorbije twee seizoenen miste de Engelse international (26 caps, 8 goals) zelfs geen enkele wedstrijd in de Premier League.

 

Het maakt van Saka een van de duurste spelers in de Engelse voetbalcompetitie. Erling Haaland (City) staat bovenaan, daarna komen Saka en Phil Foden (City).

 

Kevin De Bruyne staat wat lager op de ranking, omdat hij de kaap van de 30 gerond heeft. Haaland, Saka en Foden zijn prille twintigers.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Saka en Arsenal voerden lang de Premier League aan. Tot ze in het zicht van de streep zwichtten onder druk van Manchester City.

 

De club van Leandro Trossard en Albert Sambi Lokonga, sinds januari uitgeleend aan Crystal Palace, ontvangt zondag Wolverhampton op de 38e en laatste speeldag.

Gerelateerd: