Ga naar de inhoud

Omen voor titelstrijd? Al Nabhani wint ePro League met Union na doelpuntenrijke finale tegen Genk

 wo 10 mei 2023 18:41

Union heeft zich vanmiddag tot kampioen gekroond. Althans in de Proximus ePro League. In zijn debuutjaar pakte Kinane Al Nabhani de titel met de Brusselse club tijdens de finales van het FIFA-toernooi. In een dubbele confrontatie klopte hij Genk in een doelpuntenrijke clash.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Stevige remonte en knalfinale

OHL-Union en Club Brugge-Genk waren de halve finales van de e-competitie van de Belgische eersteklassers. Genk haalde het na een dubbele confrontaties met penalty's, bij Union toverde Al Nabhani een stevige remonte uit zijn vingers.

 

Met een 4-2-tussenstand zag er het benard uit voor Union, maar de man achter de controller bleef ijzig kalm en maakte alsnog 3 goals op weg naar de finale.

 

In die finale deed de debutant in het eSports-team van Union dat kunstje over. Na 2-1 in de heenwedstrijd, verpulverde hij zijn tegenstander van Genk in de beslissende virtuele 90 minuten.

 

4-1 in de tweede wedstrijd, goed voor een totaalstand van 5-3, volstond voor een eerste eSports-titel voor Union én Al Nabhani. Tot grote vreugde van de Brusselaars op Twitter.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.