Ga naar de inhoud
Jouw ploeg ook aan de start?
rit 16  /  18 - Amstel Gold Race
Meld je nu aan met je VRT-profiel, bekijk je resultaat en vergelijk hoe jouw vrienden het doen!
Aanmelden

De massaval (met Van Aert) zoals u hem nog niet zag: "Allez Wout, op je fiets!"

 zo 2 april 2023 18:21

Een van dé gespreksonderwerpen van de dag: de massaval veroorzaakt door Maciejuk. Nu zijn er nieuwe beelden opgedoken van het moment. Vooral de pech van Wout van Aert, die wel nog aanmoedigingen kreeg, is goed te zien. Bekijk de video hieronder.

Wout van Aert hield aan zijn val een bebloede knie over. "“We hebben hem net verzorgd", vertelde hij daarover aan de ploegbus. "We gaan het moeten bekijken, maar ik had er tijdens de wedstrijd niet veel last van. Voorlopig lijkt het enkel om een wonde te gaan.”

De bebloede linkerknie van Wout van Aert.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: