Ga naar de inhoud

Met ouderdomsdeken Dohmen: bondscoach Van den Heuvel selecteert 19 Red Lions voor Olympische Spelen

 ma 10 juni 2024 13:36

De Red Lions weten welke mannen hun titel gaan verdedigen in Parijs. Bondscoach Michel van den Heuvel heeft 19 spelers geselecteerd voor zowel de laatste Hockey Pro League-matchen als de Spelen. De lijst moet binnenkort wel nog goedgekeurd worden. Grote verrassingen zitten er niet in de selectie. Ouderdomsdeken John-John Dohmen mag zich op zijn 36e opmaken voor zijn 5e olympische toernooi.

Vincent Vanasch wordt de man tussen de palen bij de Red Lions in Parijs.

 

Kapitein Felix Denayer is er uiteraard ook een 5e keer bij, net als Gauthier Boccard, Arthur De Sloover, strafcornerspecialist Alexander Hendrickx, Loïck Luypaert en Arthur Van Doren.

 

John-John Dohmen mag zich op zijn 36e opmaken voor een nieuw olympisch toernooi. Antoine Kina, Victor Wegnez en de 20-jarige Arno Van Dessel zijn geselecteerd als middenvelders.

 

Tom Boon moet voor de doelpunten zorgen, net als Nicolas De Kerpel, Nelson Onana, Thibeau Stockbroekx en dribbelkont Florent van Aubel.

 

Doelman Loic Van Doren staat op de reservelijst, waar ook Maxime Van Oost en Cedric Charlier plaatsnemen.

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Bert en Bavo gaan Olympisch
Bavo en Bert bereiden zich voor op de Olympische Spelen in Parijs met Belgische topsporters. Samen leren ze de atleet én zijn of haar discipline kennen. Bloed, veel zweet en tranen verzekerd.
13 afleveringen