Ga naar de inhoud

Klaar voor de volgende omwenteling? Deze topaffiches staan vanaf dinsdag op de agenda van de midweekspeeldag

 ma 22 april 2024 12:32

De Play-offmolen draait op volle toeren. Veel tijd hebben Anderlecht en Union niet om hun nederlagen te verwerken. Vanaf woensdag staan er alweer heel wat toppers op de agenda in eerste klasse. De strijd om de Europese tickets gaat dinsdag alweer voort. Een overzicht van de afspraken.

Woensdagavond 20.30 uur. Hou dat moment gerust vrij in jouw agenda.

 

Dan neemt Anderlecht het op tegen Cercle Brugge. De stadsgenoot Club Brugge ontvangt in eigen huis Racing Genk voor een tweeluik dat een vervolg kent in het weekend.

 

Belangrijke matchen voor alle ploegen, uiteraard. Anderlecht gaat opnieuw op zoek naar punten na de nederlaag tegen Genk. De Limburgers kunnen op hun beurt hun titelambities echt kracht bijzetten in Brugge.

 

Donderdag krijg je een voorproefje op de bekerfinale voorgeschoteld op de Bosuil. Raakt Union eindelijk van de vervelende 0 op 12 af? 

Beslissende plooi in Europe Play-offs?

KAA Gent staat er prima voor om aanspraak te maken op het laatste Europese ticket.

 

De spelers van Hein Vanhaezebrouck hebben een bonus van 4 punten op eerste achtervolger KV Mechelen. Uit bij Sint-Truiden kan het een grote stap zetten richting groepswinst.

 

KV Mechelen moet op zijn beurt naar Standard, dat Westerlo op een gelijkspel hield in Het Kuipje. Dat sfeervolle stadion in de Kempen maakt zich op voor de komst van OHL. 

 

Dat allemaal dinsdagavond om 20.30 uur.

Zoals steeds zijn alle wedstrijden van de Jupiler Pro League LIVE te volgen op sporza.be met tekstupdates. Radio 1 voorziet het nodige commentaar. 

Gerelateerd: