Ga naar de inhoud

Club Brugge neemt het in kwartfinale van Conference League op tegen PAOK uit Griekenland

 vr 15 maart 2024 14:11

Een voorproefje voor de finale in Athene? Club Brugge mag zich alvast opmaken voor een trip naar Griekenland. Blauw-zwart treft PAOK uit Thessaloniki. Geen grote klepper dus voor Ronny Deila en co. In een mogelijke halve finale ontwijkt Club ook nog eens Aston Villa of Lille. Ontdek de volledige loting hier.

kwartfinales

"Geef ons maar de makkelijkste tegenstander, want we willen zo ver mogelijk raken", klonk het gisteren nog bij Club Brugge.


De lotinggoden hebben de blauw-zwarte gebeden verhoord, want het ontwijkt kleppers als Aston Villa en Lille in de kwartfinales én in de halve finales van de Conference League.


Club neemt het in april eerst thuis op tegen PAOK Saloniki. Een week later trekken Ronny Deila en zijn spelers naar het noorden van Griekenland.


Ook Michy Batshuayi krijgt een Griekse tegenstander voorgeschoteld bij Fenerbahçe. De ontmoeting tussen Youri Tielemans met Lille vormt dé topaffiche van de kwartfinales.


Als blauw-zwart doorstoot, treft het de winnaar van het duel tussen Viktoria Plzen en Fiorentina. Een mooie kans voor Club om een vervolg te breien aan zijn Europese avontuur?

De kwartfinales van de Conference League worden gespeeld op 11 en 18 april.

Gerelateerd: