Ga naar de inhoud
Croky Cup
speeldag 1

"Kijk nu, ik mag het komen uitleggen, hé": Blessin reageert op "boeren"-steekje van Burgess ... die nét voorbijloopt

 di 27 februari 2024 19:05

Blessin springt in de bres voor Burgess. De verdediger van Union deelde naar aanleiding van de bekerwedstrijd tegen Club Brugge een prikje uit op Instagram richting de supporters van blauw-zwart. Alsof het lot ermee gemoeid was, liep Burgess nét voorbij toen Blessin over het voorval aan het vertellen was. "Hij is oud genoeg, hé", knipoogt de coach naar zijn defensieleider.

Christian Burgess is de koning van de banter op de Belgische voetbalvelden, zeker tegenover Club Brugge en zijn fans.

 

Bij elke onderlinge wedstrijd gaat de verdediger van Union maar al te graag in de clinch met de blauw-zwarte aanhang, die er ook gretig op ingaat.


Voor het bekerduel van woensdag deelde Burgess op sociale media alvast een eerste prikje uit. "De Brugge-fans zijn vroeg gearriveerd in Brussel", schreef hij op Instagram, inclusief tractor-emoji - verwijzend naar de Brugse geuzennaam "boeren".

Hij is oud genoeg en maakt graag grapjes.

Alexander Blessin

Toeval of niet: wanneer Alexander Blessin tijdens een interview een vraag krijgt over het voorval, loopt Burgess net voorbij. 

 

"Kijk nu", roept Blessin zijn verdediger al lachend toe. "Jij trekt een foto en ik mag het komen uitleggen, hé"

 

Daarna focust de coach zich terug op het interview: "Hij is oud genoeg en hij maakt graag grapjes. Een grap is een grap en dat moet je niet te serieus nemen, ik wil er geen item van maken."

Het instagrambericht van Burgess.
Gerelateerd: