Ga naar de inhoud

Burgess provoceert Club-fans richting bekerclash met foto boerenprotest: "Brugse fans nu al in Brussel"

 ma 26 februari 2024 12:00
boerenprotest
Christian Burgess vermaakt zich op Instagram met het boerenprotest.

Meesterprovocateur Christian Burgess heeft nog maar eens toegeslagen. De verdediger van Union zet iedereen bij Club nu al op scherp richting de bekerclash van woensdag met een opvallende Instagram-post. "De Brugge-supporters zijn vroeg gearriveerd", schrijft hij bij een foto van het boerenprotest.

Het steekspel tussen Christian Burgess en Club Brugge lijkt nog maar eens een nieuw hoofdstuk te krijgen.

 

De voorgaande confrontaties maakten al duidelijk dat de twee nooit de beste vrienden zullen worden, want de verdediger laat geen moment onbenut om de fans van blauw-zwart te treiteren. Omgekeerd laat de achterban van Club evenmin na om de Engelsman het bloed van onder de nagels te halen.

 

Richting het belangrijke bekerduel van woensdag pookt Burgess de gemoederen alvast weer op. Tijdens een rit door Brussel botste de Union-sterkhouder plots op het boerenprotest. En ook hij weet blijkbaar dat 'boeren' de geuzennaam van de Club-supporters is.

 

"De Brugge-fans zijn vroeg gearriveerd in Brussel", schrijft Burgess op Instagram, inclusief tractor-emoji.

 

Animo lijkt woensdag dus alweer verzekerd.

Gerelateerd: