Ga naar de inhoud

Thomas Henry (ex-OHL) krijgt doodsbedreigingen na gemiste penalty

 zo 7 januari 2024 13:55
Thomas Henry
Thomas Henry in het shirt van Hellas Verona.

Thomas Henry (Verona) en zijn familie hebben doodsbedreigingen gekregen na de 2-1-nederlaag van gisteravond bij Inter. De Franse spits, die in België voor Tubeke en OH Leuven uitkwam, miste diep in de toegevoegde tijd een strafschop.

Thomas Henry maakte de gelijkmaker tegen Inter, maar werd toch nog de antiheld door een gemiste elfmeter. Zijn schot ging tegen de paal.

 

"Aan iedereen die denkt meer van voetbal te kennen dan wie dan ook, en die mijn familie beledigt en hen de dood toewenst: ik hoop dat jullie op een dag vrede kunnen hebben met jullie leventjes", post Henry op Instagram.   

 

"De ene dag win je, een andere dag verlies je. Soms scoor je, soms mis je. Dat is het leven van een voetballer", gaat de aanvaller voort.

 

"Ik ben trots dat ik voor de tweede keer in mijn carrière heb gescoord op San Siro. En dat na een knieblessure vorig jaar, terwijl ik pas op mijn 15e ben beginnen te voetballen, op het allerlaagste niveau in Frankrijk."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.