Ga naar de inhoud
Challenger Pro League
speeldag 2

Hans Somers neemt het roer over na verrassend ontslag in Deinze

 di 14 november 2023 19:40
Hans Somers
Hans Somers als coach van Jong Genk.

Een dag na het ontslag van Marc Grosjean heeft Deinze Hans Somers (45) aangesteld als nieuwe hoofdcoach. De voormalige Lierse-speler heeft ervaring in de Challenger Pro League als coach van Jong Genk.

"Hans komt met de intentie om voort te bouwen op het project dat Marc gestart is", legt sportief directeur Adriean Esparraga uit.

 

"Omdat de volledige staf aan boord blijft, zal deze integratie en continuïteit aanzienlijk soepeler verlopen. We streven ernaar om positieve resultaten te blijven behalen met Deinze."

 

Deinze staat momenteel 4e in de Challenger Pro League, bekend terrein voor Hans Somers. Vorig seizoen coachte hij de jongeren van Genk in de tweede afdeling.

 

Als speler was Somers jarenlang een spelbepalende middenvelder bij Lierse (1996-2001), Trabzonspor (2001-2004) en FC Utrecht (2004-2010).

 

Begin dit seizoen werkte hij als T2 voor Oud-Heverlee Leuven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Gisteren verraste Deinze met het ontslag van Marc Grosjean, die sinds oktober vorig jaar hoofdcoach was bij de club.

 

Deinze won zaterdag nog met 1-3 van RSCA Futures en staat 4e in de stand, op 3 punten van koplopers Zulte Waregem en Beerschot.

Gerelateerd: