Ga naar de inhoud
Challenger Pro League
speeldag 2

4e in het klassement, gewonnen van RSCA en toch moet de coach opstappen in Deinze

 ma 13 november 2023 18:39
Marc Grosjean
Marc Grosjean was sinds oktober vorig jaar hoofdcoach van KMSK Deinze

1B-club KMSK Deinze heeft coach Marc Grosjean bedankt voor bewezen diensten. Dat maakte de club bekend op zijn website. De 65-jarige T1 had zaterdag met Deinze nog met 1-3 gewonnen bij RSCA Futures. Deinze staat 4e in de tussenstand in de Challenger Pro League, op 3 punten van koplopers Zulte Waregem en Beerschot.

De club maakte op zijn website bekend "in onderlinge overeenkomst" de samenwerking met Marc Grosjean te hebben stopgezet.

 

"De gezamenlijke beslissing van investeerder ACA Football Partners en het bestuur van KMSK Deinze om de samenwerking te beëindigen, is genomen met als doel KMSK Deinze naar een hoger niveau te tillen, met de ultieme ambitie om naar 1A te evolueren", zo klinkt het.   

 

Grosjean was sinds oktober vorig jaar hoofdcoach van Deinze. De ervaren trainer was eerder ook al aan de slag bij clubs als La Louvière, Club Luik, Bergen, Antwerp, Eupen, Seraing, FC Brussels, Wezet, Union en Excelsior Virton.

 

Deinze geeft aan zo snel mogelijk een opvolger te willen aanstellen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: